• gratis verzenden vanaf €70,- NL
  • met liefde en zorg gemaakt
  • alleen de beste kwaliteit
  • persoonlijk advies
  • gratis verzenden vanaf €70,- NL
  • met liefde en zorg gemaakt
  • alleen de beste kwaliteit
  • persoonlijk advies

Over mij

Als 23 jarige nieuwe mama ging ik vol liefde de babyproducten van een zeker merk (gele verpakking) gebruiken, mijn lieve zoontje kwam helemaal onder de uitslag te zitten..... Een wakkere mama was geboren! Alle ingrediënten werden uitgepluisd en ik kwam al snel tot de conclusie dat dit niet op een baby huidje hoort, in feite geen enkele huid.

Goed...... alles ging de prullenbak in en nu? Op zoek naar natuurlijke producten inmiddels met de wetenschap dat als je het niet kunt eten je het ook niet op je huid moet smeren, want onze huid is ons grootste orgaan en neemt alles wat we erop smeren op. Een huidreactie op iets wat niet natuurlijk is is dan ook heel normaal, verschil zit hem alleen in hoe de constitutie van een persoon is en of deze er dus gevoelig voor is ja of nee. Mijn zoontje dus erg gevoelig.

Shea butter en kokosolie it was! qua verzorging, pure olijf zeep in bad als het nodig was maar meer echt niet.

Zijn huidje knapte meteen op en hij heeft nooit meer zulke uitslag gehad.

Dit alles was ruim 16 jaar geleden.

Zo is mijn liefde voor natuurlijke huidproducten ontstaan, maar hier stopte het niet... Ook met eten kreeg hij enorme buikpijn van bijvoorbeeld iets waar E-nummers inzaten, ook hier ging een loep overheen en begonnen we thuis biologisch en puur te gaan eten. Goed dat probleem ook opgelost. Bij een baby komen natuurlijk kinderziektes voor en ook bij een zieke baby ging ik op zoek naar natuurlijke middeltjes. Mijn liefde voor kruiden en de werking daarvan is eveneens in deze periode ontstaan. Als mama van inmiddels 5 kindjes waarbij ik alleen maar puur natuurlijke middelen en oplossingen heb gebruikt stond ik in mijn omgeving bekend als de mama die overal wel wat natuurlijks voor wist.

Toen mijn een na jongste naar naar school ging ben ik verschillende opleidingen gaan volgen. Allerlei soorten cupping, wet (hijama) dry en movement. chinese dry needle, verschillende soorten massage waaronder baarmoeder en vruchtbaarheidsmassage. Ook kruidengeneeskunde (westerse, islamitische, surinaamse en chinese) en aromatherapie heb ik opleidingen voor gedaan.

Tijdens dit proces is mijn praktijk ontstaan selfcare2share. De naam zegt het al... de zelfzorg die ik toepas op mijn gezin en naasten deel ik met jullie. Ik ben erg kritisch en zoek altijd alles tot de bodem uit, wat betreft producten wil ik alleen het beste van het beste. Dit is voor mij soms vermoeiend maar voor jullie alleen maar fijn zo hoeven jullie niet te zoeken naar de beste kwaliteit, dat heb ik namelijk al gedaan.

Er is in dit hele proces een grotere liefde ontstaan voor een bepaald onderwerp en dat is de vagina en baarmoeder. De zorg ervan, het behandelen en masseren ervan (baarmoeder) eigenlijk alles.

Er wordt hier zo weinig aandacht aan besteed en kennis over gedeeld en dat betreur ik. Vele klachten kunnen op natuurlijke non invasieve wijze worden verholpen. Hoe te verzorgen is bij vele onbekend.

Als moeder van 4 dochters geef ik deze kennis mee aan mijn dochters en hopelijk aan vele andere vrouwen en hun dochters.